
Корждары өте жұмсақ болып шығатын “Красный Бархат” тортының рецептісі.Қазақша рецепт.Varied food🌸
Published at : October 28, 2021
Ассалямуалейкум достар ☺️ Бүгін мен сіздермен корждары өте жұмсақ ,кремі өте дәмді болып шығатын красный бархат тортының рецептісімен бөлістім. Міндетті түрде дайындап көрініздер,сіздерге ұнайды деген ойдамын.
Ең бастысы крем істегенде кілегей суық болуы қажет,кілегейді тоназытқыштан ,енді крем жасайын деп жатқанда алғандарыныз дұрыс. Және де бұл тортқа геливый краситель пайдалану керек.Геливый краситель қолдансақ корждардын түсі қызыл болып шығады,ал құрғақ краситель қолдансақ бордовый түс шығады.
Корждарға:
270 мл айран
1 шәй қасық геливый краситель
150 грамм май немесе маргарин
270 грамм қант
3 жұмыртқа
150 мл сұйық май
330 грамм илектен өткізілген ұн
1 ас қасық какао
1 шәй қасық сода
1,5 шәй қасық қопсытқыш
Әр корждарды 180 градуста 30 минут дайындау
Креміне:
500 мл кілегей
100 г қант ұнтағы
200 г творожный сыр
Тортты дайындап болғаннан кейін 1-2 сағат тоназытқышқа қоямыз.🌸
Ең бастысы крем істегенде кілегей суық болуы қажет,кілегейді тоназытқыштан ,енді крем жасайын деп жатқанда алғандарыныз дұрыс. Және де бұл тортқа геливый краситель пайдалану керек.Геливый краситель қолдансақ корждардын түсі қызыл болып шығады,ал құрғақ краситель қолдансақ бордовый түс шығады.
Корждарға:
270 мл айран
1 шәй қасық геливый краситель
150 грамм май немесе маргарин
270 грамм қант
3 жұмыртқа
150 мл сұйық май
330 грамм илектен өткізілген ұн
1 ас қасық какао
1 шәй қасық сода
1,5 шәй қасық қопсытқыш
Әр корждарды 180 градуста 30 минут дайындау
Креміне:
500 мл кілегей
100 г қант ұнтағы
200 г творожный сыр
Тортты дайындап болғаннан кейін 1-2 сағат тоназытқышқа қоямыз.🌸

Корждарыөтежұмсақ